Clubkampioenschappen padel 2022

Voor het derde jaar op rij staan de padelclubkampioenschappen op de agenda aan het einde van de zomer. In de week van 5 tot en met 11 september 2022 wordt dit spannende toernooi voor senioren en junioren op Keltenwoud gehouden. Mag jij je op 11 september padelclubkampioen 2022 noemen? Schrijf je snel in!

Bij de senioren wordt gespeeld in drie categorieën (HD, DD, GD) verdeeld over vier niveaus (bij de inschrijving vind je in het reglement informatie over de categorieën). Bij de jeugd is er de categorie t/m 17 jaar. Deelnemers kunnen zich maximaal voor 1 onderdeel inschrijven. Er is een uitzondering voor senioren: zij kunnen zich naast een heren- of damesdubbel ook voor het gemengd dubbel inschrijven. Uiteraard kun je ook alleen deelnemen in één GD-categorie.

Inschrijven kan via toernooi.nl (Toernooi.nl – Keltenwoud Clubkampioenschappen Padel 2022 – Organisatie) en beide spelers dienen zich in te schrijven. Mocht het niet lukken om een partner te vinden, schrijf je dan toch in en vermeld dat je nog op zoek bent. Dan zoeken we met je mee. De inschrijving sluit op zondag 28 augustus 2022.

Bij veel inschrijvingen wordt gebruik gemaakt van het voorweekend (3 en 4 september).

Voor vragen of meer informatie stuur een mailtje naar de padelcommissie.

Wij hebben er zin in!
De padelcommissie
[email protected]