Najaarscompetitie 2022

Zin om na de zomer weer lekker in wedstrijdverband te padellen? In de maanden september en oktober wordt in vijf ronden de najaarscompetitie padel gespeeld.

De competitie is voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. Er is de mogelijkheid om op vrijdagavond, zaterdag of zondag te spelen. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus allerlei samenstellingen zijn mogelijk. Meestal zijn er poules van 6 teams en elke speeldag bestaat uit 4 partijen. De competitie wordt ingedeeld op basis van het teamgemiddelde. Voor meer informatie zie website KNLTB.

Ook voor jeugdspelers wordt er een padelcompetitie op zondag aangeboden: jeugd t/m 17 jaar open klasse. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Aanmelden!

Inschrijving is geopend en sluit 15 juni 2022. Je kunt je als team maar ook individueel opgeven. Als je je als team inschrijft, zorg er dan voor dat je teamgenoten hiervan op de hoogte zijn. Zij hoeven zich dan niet meer aan te melden. Dat voorkomt dubbelingen.

Het inschrijfgeld bedraagt €70,00 per team inclusief de ballen. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Speeldata:

vrijdag: 16 sep 23 sep 30 sep 7 okt 14 okt; inhaaldagen 21 okt en 28 okt

zaterdag: 17 sep 24 sep 1 okt 8 okt 15 okt; inhaaldagen 22 okt en 29 okt

zondag: 18 sep 25 sep 2 okt 9 okt 16 okt; inhaaldagen 23 okt en 30 okt

Vragen?

Stuur een e-mail naar [email protected]