Nieuws van de Sponsorcommissie

Keltenwoud blij met hoofdsponsor Rabobank

De Rabobank Vallei en Rijn is ook in de periode 2016-2018 de hoofdsponsor van tennisvereniging Keltenwoud. Bij de ondertekening van het sponsorcontract op 7 juni 2016 zei voorzitter Gerard Monninkhof van de Stichting Beheer Nieuw Keltenwoud daar heel blij over te zijn en dat zijn stichting en de tennisclub er met nieuwe initiatieven en activiteiten veel aan doet aan te tonen ‘dat zij het waard zijn’.

Bij de verlenging van het hoofdsponsorschap bij Keltenwoud vertelde directeur bedrijven Ben Smeenk van de Rabobank aan dat zijn organisatie daarmee wil laten zien midden in de samenleving te staan.

De Rabobank Vallei en Rijn is al sinds de ingebruikneming van het nieuwe tennispark in Bennekom in 2009 hoofdsponsor. Op de prachtige tennisaccommodatie is op verschillende plaatsen duidelijk zichtbaar dat Rabobank de hoofdsponsor is, zoals op het welkomstbord op het parkeerterrein, twee  winddoeken en de telramen.

*Voorzitter Gerard Monninkhof van de Stichting Beheer Nieuw Keltenwoud schudt de hand van Rabobank-directeur bedrijven Ben Smeenk (midden). SBNK-penningmeester Dick de Beij kijkt als medeondertekenaar van het sponsorcontract instemmend toe.  (foto Nico de Gouw)

*Na de ondertekening van het sponsorcontract poseerden alle betrokkenen voor de tennishal van Keltenwoud.
Van links naar rechts: SBNK-penningmeester Dick de Beij, voorzitter tennisvereniging Keltenwoud Chris Kluijtmans, Jan Demmink en Lia Draijer van de sponsorcommissie, Rabobank-directeur Ben Smeenk, Gerard Monninkhof SBNK en Kees de Bruin van de afdeling marketing en communicatie van de Rabobank. (foto Nico de Gouw).