Sponsorzuil onthuld op sportieve sponsoravond

Tijdens de sponsoravond op 11 april is de nieuwe sponsorzuil voor de tennishal onthuld. Ook leefden tientallen sponsors zich sportief uit op de padelbanen en in de tennishal. Voorzitter Nanne Groot van de sponsorcommissie gaf bij de verwelkoming een indrukwekkende opsomming van Keltenwoud’s  bijzonderheden.
De sponsoravond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Nanne Groot kijkt met een goed gevoel terug op de sponsoravond: “het was een zeer  geanimeerde sponsoravond; een belangrijk moment om met sponsors even bij te praten. Er werd met groot enthousiasme gebruik gemaakt van de padelbanen en de tennisbanen. Dat het daarna nog lang gezellig was in het clubhuis met een drankje en heerlijke hapjes, vind ik ook fijn. Hij denkt al weer aan de volgende jaarlijkse sponsoravond, die meestal op de 2e  dinsdag in april plaatsvindt, na afloop van het winterverhuurseizoen in de hal.

In zijn openingswoord heette Nanne Groot naast de sponsors de heer en mevrouw Van  Isselmuden van de Stichting Oud Vossenhol Bennekom welkom. Deze organisatie schonk onlangs een bedrag van 3000 euro voor de aanleg van automatische deuropeners in de tennishal. Dat is gemakkelijker voor de bezoekers waaronder rolstoeltennissers. Voor de onthulling van het nieuwe sponsorbord zorgde Bastiaan Laanen, manager private banking van de Rabobank Vallei en Rijn (foto), hoofdsponsor van Keltenwoud.

In het sportonderdeel van de sponsoravond leefden veel mannen en vrouwen zich volop uit op de padelbanen en de tennisbanen. Jack Engelaar van Padelopleiding Engelaar, Wiljan Janssen van de padelcommissie, leden van de sponsorcommissie en bestuursleden zorgden voor de instructie en begeleiding. In zijn opsomming eerder op de avond van hoogtepunten bij Keltenwoud vermeldde Nanne Groot onder meer de nieuwe voorzieningen voor rolstoelgebruikers zoals de hellingbaan en elektrische deurbediening, de ledengroei en het grote aantal vrijwilligers en activiteiten bij Keltenwoud, de aanleg van 720 zonnepanelen van de Coöperatie ZECK op de tennishal met een stroomopbrengst in het eerste jaar van bijna  180.000 kWh goed voor het verbruik van circa 50 huishoudens, de bouw van het padelcentrum met drie padelbanen één van de beste in Nederland en een internationaal snelgroeiende sport met een kans op de komst van een landelijk toernooi naar Bennekom, de uitbreiding van het terras en de buitenverlichting en het stimuleren van sportbeoefening waaronder tennissen door Sportservice Ede via het project Bennekom Vitaal. Groot bedankte ook zijn voorganger Jan Demmink die vele jaren leiding aan de sponsorcommissie heeft gegeven.