50+ toernooi

Elk jaar rond begin augustus verandert Keltenwoud 5 dagen lang in een vrolijk oord voor sportieve 50 plussers. Van maandag tot en met vrijdag wordt tijdens het spelen van Tennis en Padel vriendelijk maar fanatiek gestreden voor de overwinning.

Iedereen die in het lopend jaar zijn 50e verjaardag viert en iedereen die zijn 50+ verjaardag viert kan meedoen met het toepasselijk genoemde 50+ toernooi. Je kunt je inschrijven voor tennis of padel en voor de fanatiekelingen is het zelfs mogelijkheid om voor beide sporten in te schrijven. Er wordt alleen dubbelspel gespeeld en je kunt met elkaar of individueel inschrijven. Er wordt in poules gespeeld en de commissie doet zijn best om iedereen op juiste sterkte in te delen.

Naast het gezellig sporten heeft het 50+ toernooi een goed doel. De opbrengst van de loterij wordt op de laatste dag overhandigd aan een medewerker van het goede doel. Op alle dagen zijn er naast het Tennis en Padel verschillende activiteiten en wordt er door Proost gezorgd voor lekkere hapjes. De laatste avond wordt feestelijk afgesloten met een buffet en muzikaal optreden. Genoeg reden om mee te doen en andere leden van Keltenwoud te ontmoeten.

Inschrijven kan via https://www.toernooi.nl/. Daar staat vermeld wanneer de inschrijving geopend is. Houd ook de Nieuwsflits in de gaten voor meer informatie over het 50+ toernooi. 


Commissie 2023