Wervingsbrief donaties

Geachte mevrouw, mijnheer,

Graag brengen wij onder uw aandacht dat u ook donateur kunt worden van Stichting Rolstoeltennis Keltenwoud (SRK). Wanneer particulieren ons werk blijvend ondersteunen met relatief kleine donaties, kunnen wij het werk ten gunste van onze sporters met een beperking blijven uitvoeren; hen een sportbeleving aanbieden in een omgeving van gelijkwaardigheid.

U kunt als donateur kiezen uit een aantal mogelijkheden:

1.    Een algemene doorlopende donatie per maand ter dekking van de kosten van financiële ondersteuning door SRK van de rolstoeltennissers.

2.    Een eenmalige donatie ter ondersteuning van onze activiteiten.

Wilt u als donateur op de hoogte blijven van onze activiteiten dan kunt u zich voor de Nieuwsflitsen aanmelden op onze website: www.keltenwoud.nl en u ontvangt onze digitale nieuwsflitsen.

We zijn blij met iedereen die Stichting Rolstoeltennis Keltenwoud een warm hart toedraagt. Wilt u zich ook opgeven? U kunt dit formulier invullen en mailen naar [email protected].

Wanneer u dat wenst, nemen wij contact met u op voor nadere uitleg of om uw mogelijk specifieke wensen als donateur van SRK met u te bespreken.

Het Bestuur van Stichting Rolstoeltennis Keltenwoud bedankt u bij voorbaat hartelijk voor  uw donatie.