Toss-app

De Recreatiecommissie vindt de Toss erg belangrijk. Voor nieuwe leden om op een ongedwongen manier andere leden te leren kennen. Maar ook voor bestaande leden om eens in een andere samenstelling te tennissen. Omdat de vaste tossmomenten niet altijd uitkomen, willen we leden ook buiten de vaste momenten op een laagdrempelige manier bij elkaar brengen. Daarvoor introduceren we de Keltenwoud Toss-App.

Afspreken via de Toss app

Een Whatsapp groep wordt al langer met veel succes gebruikt door de Anti-Rimpel groep (leden van 16-40 jaar) om op eigen gelegenheid met elkaar af te spreken. Daarom komt er nu ook een groep die toegankelijk is voor elk Keltenwoud lid! Enige voorwaarde is dat je beschikt over een smartphone met Whatsapp. Je kunt je aanmelden door het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen. Ben je eenmaal aangemeld, dan kan je een oproep doen om te tennissen, of reageren op oproepen van een ander. Het is dus geen vast en begeleid toss-moment meer. Je bepaalt zelf onderling een dag en tijdstip dat het beste uitkomt. Afhangen en tennisballen regel je zelf.

De tossapp is alleen voor tennis, niet voor padel.

Vaste tosstijden

De vaste (tennis)tosstijden voor leden van Keltenwoud zijn maandagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur en op donderdagochtend van 10.00 uur tot  12.00 uur. De tossleidster is Ans van Wijk. Kom gezellig met elkaar een balletje slaan en na afloop nog wat te drinken en napraten. Hiervoor hoef je je niet aan te melden en is lid zijn van de Toss-app niet nodig.

Veel speelplezier!

 

Aanmeldformulier Tossapp (Tennis)

Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw inschrijving te bevestigen.