Teamtennis

Actuele standen en speelschema zie pagina Teamtennis actueel.

In mei barst elk jaar het teamtennisspektakel weer los. Een competitie voor recreanten die elkaar in vaste teams op sportieve wijze vijf speelavonden bestrijden in het dubbelspel. Deze recreatieve competitie wordt gespeeld op 5 donderdagavonden.

Het populaire Teamtennis is voor voor elke tennisser!

Voor nieuwe leden een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de Keltenwoudsfeer, vele andere leden van de vereniging en met het wedstrijdtennis. Wellicht vind je hier je nieuwe tennismaatje!

Ook veel leden die al langer lid zijn, doen graag elk jaar mee met het hoogtepunt van gezelligheid!

De kernwoorden bij Teamtennis zijn naast tennis ook: ontspannen; veel plezier; enthousiasme en gezelligheid.

Elke avond serveert de organisatie lekkere hapjes bij de borrel. De hapjes op de laatste avond zijn altijd extra speciaal: die maken de deelnemers zelf!

Uit de individuele inschrijvingen worden door de organisatie de teams samengesteld. De samenstelling van de teams hangt af van de inschrijvingen, maar is minimaal twee dames en twee heren.

Vijf mooie avonden lang wordt deze onderlinge competitie gespeeld van 19:00 tot 22.15 uur.

Teamtennis data in 2024

Komend jaar 2024 zijn de speeldata: 23 mei, 30 mei, 6 juni, 13 juni, 20 juni. 

Elk team speelt tenminste één damesdubbel, één herendubbel en twee mixed dubbels. Zo kan elk teamlid elke avond twee keer spelen. Elke wedstrijd duurt 45 minuten. De teamcaptain bepaalt in overleg met de tegenpartij de volgorde en samenstelling van de partijen.

Aanmelden voor teamtennis

Bij opgave voor deze competitie wordt verwacht dat je minimaal drie van de vijf avonden beschikbaar bent, zodat je team op je kan rekenen.

Dit betekent zeker niet dat je niet mee kunt doen als je meer verhinderingen hebt. Geef je dan op als reservespeler! De ervaring leert dat alle reservespelers volop aan hun trekken komen.

De bijdrage voor het welslagen van dit toernooi bedraagt € 18,50,- per persoon, te voldoen aan jouw team-captain op de eerste speelavond. De captains ontvangen tijdig de team-indeling en het wedstrijdreglement. 

Inschrijven kan (uitsluitend) digitaal via dit aanmeldformulier.

De inschrijving sluit 10 mei.