Gezelligheidstoernooitjes in de winter

Het is weer die gezellige tijd van het jaar waarin we ondanks de kou samen de tennisbaan op gaan! Of je nu een doorgewinterde tennisser bent of gewoon zin hebt in een leuke en sportieve activiteit, deze toernooitjes zijn de perfecte gelegenheid om te genieten van het spel en nieuwe mensen te leren kennen. Ook deze winter heeft elk toernooi een culinair thema.

De toernooien worden maandelijks gehouden op zaterdagmiddag vanaf 13:30 uur. Je speelt steeds met een andere partner een mixed-dubbel, damesdubbel of herendubbel partij. We spelen drie wedstrijden van 45 minuten. Bij elk toernooi genieten we van een versnapering die pas bij bij het thema van die dag. Na afloop is er uitgebreid de tijd om gezellig na te praten en te borrelen.

Aan de hand van de inschrijvingen maakt de recreatiecommissie een wedstrijdschema. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken!

De kosten voor deelname bedragen 5 euro per toernooi, inclusief de versnapering. Om mee te kunnen spelen moet je natuurlijk wel winterlid zijn.

Deze winter organiseren we deze toernooitjes op:

18 november 2023 PIZZATOERNOOI 13.30 – 17.00 uur  
16 december 2023 GLÜHWEINTOERNOOI 13.30 – 17.00 uur  

3 februari 2024

BUBBELTJESTOERNOOI

13.30 – 17.00 uur  
17 februari 2024 TAPASTOERNOOI 13.30 – 17.00 uur  
16 maart 2024 HIGH TEA TOERNOOI 13.30 – 17.00 uur inschrijven

Inschrijven kan steeds tot en met de voorafgaande woensdag, zodat er voldoende tijd is om een goede indeling te maken. Inschrijven kan alleen via dit formulier. Je schrijft je per toernooi apart in, en inschrijven kan vanaf ca. twee weken van tevoren.

Hou voor meer informatie deze pagina in de gaten of volg de nieuwsflits!

Aanmelden voor whatsappgroep Recreatiecommissie Mededelingen
Direct op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten?
Meld je dan aan voor de whatsappgroep Recreatiecommissie Mededelingen via dit formulier. Je ontvangt dan informatie over de activiteiten van de recreatiecommissie.