Informatie voor nieuwe leden

Keltenwoud vindt het belangrijk dat nieuwe leden zich snel thuis voelen en hun weg weten te vinden binnen de vereniging.  

Informatie  
Informatie over de verschillende activiteiten binnen Keltenwoud kun je vinden op de website: www.keltenwoud.nl.  
Regelmatig wordt de Keltenwoud Nieuwsflits rondgestuurd met verenigingsnieuws, aankondigingen van wedstrijden, toernooien en andere evenementen. Als lid ontvang je deze Nieuwflits automatisch.
Verder kun je informatie over verschillende activiteiten van Keltenwoud en andere verenigingen vinden op de borden in de hal en in de gangen van het clubhuis. Er is een apart bord voor de jeugd.

Nieuwe jeugdleden
Nieuwe jeugdleden worden doorgegeven aan de jeugdcommissie. Wil je weten wat de jeugdcommissie allemaal doet? Kijk kan op de pagina’s van onze website onder 'Jeugd'. Staat daar het antwoord op je vraag niet in, neem dan contact op met de jeugdcommissie: [email protected].

Nieuwe padelleden
Nieuwe padelleden worden doorgegeven aan de padelcommissie. De padelcommissie neemt contact met hen op om hen wegwijs te maken bij de vereniging.  Nieuwe padelleden met vragen kunnen die aan de padelcommissie stellen: [email protected].  

Nieuwe tennisleden
Tennisleden die hun vraag niet beantwoord vinden op de website, kunnen deze stellen aan Dennis Vlasblom:
e-mail:      [email protected] 
Telefoon:  06 3702 6511  

Andere leden leren kennen
Een goede manier om andere leden te leren kennen, is het volgen van groepslessen, mee te doen met de inloopuren tennis: maandagtoss of  padel op vrijdag.
of mee te doen met gezelligheidstoernooitjes.