Bedrijfs- en vriendenarrangementen

Ondernemers met hun relaties of medewerkers, families, vriendengroepen die een zakelijke en/of gezellig bijeenkomst willen combineren met actief tennissen of padellen zijn bij ons aan het goede adres. Ook voor personeelsverenigingen is dit een geslaagde formule gebleken.

Voor het gedeelte tennis- of padellen, helpen wij u desgewenst bij het organiseren van een toernooi, maar ook een tennisclinic of padelclinic verzorgd door trainers van BTO of eigen KW-leden is een aantrekkelijke optie. Ook is een workout, in de vorm van bijvoorbeeld een bokszaktraining, verzorgd door Joshua van Driel mogelijk, de vitaliteitscoach heeft zijn sportruimten in de tennishal. zie ook: www.joshuavandriel.nl.

Het gezellige clubhuis biedt volop gelegenheid om in een ongedwongen sfeer samen te lunchen, borrelen of dineren, aansluitend op een partij tennissen of padellen. Wilt u met uw gezelschap in een aparte ruimte samen zijn? Geen probleem, in de royale nevenruimte van het clubhuis heeft u zicht op het tennispark. Wanneer gewenst kunt u de beamer gebruiken voor het houden van een presentatie. Wij kunnen de royale nevenruimte ook zo indelen dat u er gezellig met uw gasten privé / zakelijk kunt vertoeven.

U kunt uw wensen mailen naar [email protected]. Wij nemen uw aanvraag dan in behandeling en komen er bij u met een voorstel op terug. Bij uw akkoord doen wij de benodigde reserveringen.

De catering voor alle gelegenheden wordt verzorgd door horeca-uitbater Rosalie Spaans. Met haar kunt u al uw wensen bespreken omtrent het arrangement en de gewenste consumpties zoals: snacks, bittergarnituren, buffetten of barbecues. Ze is u met haar crew graag van dienst.

Uitbater Sportcafé Proost Rosalie Spaans telefoon: 06-15597940