Bedrijfsarrangementen

Ondernemers die met relaties of medewerkers een gezellig avondje willen combineren met actief tennissen of padellen zijn bij ons aan het goede adres. Ook voor personeelsverenigingen is dit ook een geslaagde formule gebleken.

Voor het tennis- of padelgedeelte van uw bezoek helpen wij u desgewenst bij het organiseren van een toernooi, maar ook een tennisclinic of padelclinic verzorgd door de trainers van BTO is een aantrekkelijke optie. Of een workout (bokszaktraining) verzorgd door Joshua van Driel; onze vitaliteitscoach zie ook: www.joshuavandriel.nl

Het gezellige clubhuis biedt volop gelegenheid om in een ongedwongen sfeer samen te lunchen, borrelen of dineren, aansluitend op een partijtje tennis of padellen. Wilt u met uw gezelschap in een aparte ruimte samen zijn? Geen probleem: in de royale nevenruimte van het clubhuis heeft u hetzelfde uitzicht op het tennispark, de beschikking over een beamer wanneer u bijvoorbeeld een presentatie wilt houden of gezellig met uw gasten prive / zakelijk wilt vertroeven. U kunt uw wensen mailen naar [email protected]. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen er bij u op terug met een voorstel. Bij uw akkoord doen wij de benodigde reserveringen. 

De catering voor alle gelegenheden wordt verzorgd door onze horecabeheerders Rosalie Spaans. Met haar kunt u al uw wensen bespreken omtrent het arrangement voor wat betreft consumpties zoals: bittergarnituren, bufetten of barbecues. Ze is u met haar crew graag van dienst.

Kantinebeheerder:  Rosalie Spaans Telefoon: 06 – 1559 7940