Keltenwoud

Tennis- en Padelvereniging Keltenwoud in Bennekom

 Tennissen of padellen is voor iedereen – jong en oud – een heerlijke manier om sportief, ontspannen en gezellig samen bezig te zijn. 

Tennisvereniging Keltenwoud is opgericht in 1975.
In 2010 hebben we ons prachtige nieuwe complex aan de Langschoterweg 9 in Bennekom in gebruik genomen. Sinds de zomer van 2016 beschikken we ook over padelbanen.
TPV Keltenwoud is nu een recreatieve tennis- en padelvereniging met bijna 1.100 leden, waaronder ongeveer 100 jeugdleden.  

Wij beschikken buiten over tien tennisbanen en vijf padelbanen. In de hal zijn nog eens vier tennisbanen beschikbaar.   Zie voor de overige faciliteiten [Het park] .

Net als elke andere sportclub is TPV Keltenwoud een vereniging die draait op haar vrijwilligers. Veel leden verrichten hun vrijwilligertaken in het bestuur of een van de commissies.
Samen zorgen ze voor de ledenadministratie, competities, toernooitjes, ledenwerving, het park en nog veel meer.  

Verschillende commissies van de vereniging organiseren het hele jaar door allerlei toernooien en activiteiten voor de leden en gasten.
[Klik hier] voor de activiteitenkalender.

Tijdens competities, toernooien en andere evenementen blijven altijd tenminste twee buiten tennisbanen en een padelbaan voor recreanten beschikbaar.  

[Klik hier] om lid te worden.

[Klik hier] voor banenhuur voor niet-leden.

[Klik hier] voor clinics en bedrijfsarrangementen.