50-Plustoernooi heeft dagprogramma

03 juli 2024


Het 50 plus toernooi van 5 tot en met 9 augustus heeft ook een dagprogramma. Alle 50+-leden die zich inschrijven voor padel en/of tennis kunnen tijdens dit gezellige toernooi meedoen aan allerlei activiteiten. Dit geldt eveneens voor de leden die niet spelen.

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

Maandag is om 16.00 uur de start van het toernooi met het hijsen van de vlag door parkbeheerder Erik, het zingen van het clublied, de warming-up door Lennette van Blooijs en het nuttigen van een welkom gebakje.

Dinsdag: Hoe sta je ervoor- dag. Op deze dag kan je via een test, uitgevoerd door fysiotherapeuten, zien hoe je er fysiek voorstaat, is er een mogelijkheid om kennis te maken met Tai Chi en kun je via een beleving ervaren hoe je letterlijk in je leven staat.

Woensdag: Verwen-dag. Laat je deze dag verwennen met sportmassage (voeten/benen of rug/schouders), voetreflexmassage, de kapper, voetmassage of een culinaire verwennerij.

Donderdag: Doe eens gek-dag. Joshua biedt bokstrainingen aan, Miranda van Kersbergen laat je lachen en in de hal zullen rollator races gehouden worden.

Vrijdag:  afsluiting van het toernooi met de trekking van de loterij, een buffet (opgeven bij de bar bij Proost) en een knallend en swingend optreden van liveband The Rayders.

De opbrengst van de activiteiten gaat naar het goede doel: een bijdrage voor een interactieve vloer op de kinderafdeling van ziekenhuis Gelderse Vallei. De 50plus-commissie hoopt op een hoge opkomst en een mooi bedrag.

Inschrijving kan tot en met 14 juli via www.toernooi.nl. Zoek in menu bij toernooien naar 50Plus toernooi 2024 Keltenwoud en schrijf je in. Betaling gaat via iDEAL Aanmelden kan ook met behulp van de QR-code op de flyers/posters in het clubhuis. Dat gaat volgens de commissie het snelst.

Nieuwscategorieën