AGFT is terug van weggeweest…

04 april 2024


Op zondag 17 maart was er volop reuring op ons sportpark! Het AGFT was opnieuw leven ingeblazen met een zeer grote opkomst. Er werd getennist, er werd padel gespeeld en binnen in het clubhuis waren er voor de allerjongsten leuke spelletjes te doen.

Wat is het AGFT? Maureen Postma legt uit: “Ongeveer in de jaren 1996-2010 tennisten onze kinderen fanatiek bij TV Keltenwoud: Aline, Joost en Daan de Groot, Femke en Meike Schraa, Renske, Dorien en Jan Dijkwel, Mirthe en Amber Monninkhof, Bart en Renske van der Zee. Wij als ouders waren actief in de jeugdcommissie, reden hen naar toernooien en competities in de regio, moedigden hen aan tijdens de spannende en langdurende wedstrijden, reden in de winter per toerbeurt naar de trainingen in Renkum en Rhenen. Een drukke, maar vooral gezellige periode. Eenmaal per jaar, meestal in het laatste weekend van augustus, organiseerden we voor deze ouders en hun kinderen het AGFT: het Aller Gezelligste Familie Tennis toernooi. Dan werd er met ouders én kinderen getennist en spelletjes gespeeld in en rondom het clubhuis van Keltenwoud. Het AGFT heeft enige jaren stilgelegen, eerst vanwege Corona, maar daarna ook vanwege de gezinsuitbreiding bij de toenmalige jeugdleden.

Medio maart dit jaar was het AGFT dus terug op Keltenwoud. Na afloop een lunch, waarvoor ieder een heerlijke bijdrage had geleverd. We raden iedereen aan, op één of andere manier actief te worden in een commissie bij de Tennis- en Padelvereniging Keltenwoud. Want zoals je aan deze foto kunt zien, kan het leiden tot mooie vriendschappen voor het leven.” 

Nieuwscategorieën