Anne en Thanael winnaars Wintermixcompetitie

04 april 2024


De interne Winter Mix tenniscompetitie is ook dit jaar op de laatste wedstrijddag weer gezellig afgesloten met een prijsuitreiking aan de poulewinnaars en een hapje in het clubhuis. Voor de zevende (!) keer op rij werden Anne van der Fange en Thanael Smith winnaar van de A-poule. 

In de B-poule eindigden Fenne Beuker en Florian Kamphuis op de eerste plaats. In de C-poule was dat Esther Burkhard met haar invaller. De winnaar is in de D-poule was het gemengd-dubbelstel Jenny van der Goes en Gerben van Steenbergen.
In de B-poule was er afgelopen winterseizoen een nieuwe opzet. Daar werd de slotavond niet met een laatste wedstrijd afgesloten, maar met een gezelligheidstoernooitje, waarbij iedereen twee wedstrijden van 45 minuten met een andere partner speelde. Dit is goed bevallen, dus waarschijnlijk komt deze opzet er volgend jaar ook voor de andere poules.
In juni plaatsen de organisatoren Karen Vermeulen-Oonk en Rianne Bogers-Ligterink deze gezellige interne tenniscompetitie weer op toernooi.nl, zodat het vanaf dan weer mogelijk is je in te schrijven. 

Nieuwscategorieën