Bestuurszaken

23 januari 2024


Mededelingen vanuit het bestuur

Clubkampioenschappen:
Helaas hebben geen leden zich gemeld een commissie te vormen voor de organisatie van een gezamenlijk tennis/padel clubkampioenschap. Het bestuur heeft dus moeten besluiten dat het clubkampioenschapstoernooi niet doorgaat. Jammer, want bij een club als TPKV hoort toch een gezellig, sportief en samenbindend jaarlijks clubkampioenschap. Dus hopelijk denkt u, dat gaat volgend jaar niet weer gebeuren!  

TPVK 50 jaar:
In 2025 is het zover. TPVK bestaat 50 jaar! Het bestuur wil er een groot event van maken en zoekt mensen die in de lustrumcommissie willen gaan om dit te organiseren. Dus voel je je geroepen, of weet je iemand die we zeker moeten benaderen, meld je dan aan bij de vicevoorzitter TPVK Piet Boonekamp ([email protected])  

Vacature secretaris TPVK:
Het bestuur van TPVK zoekt met spoed een secretaris. Werkzaamheden zijn onder andere de administratieve zaken binnen het bestuur en aanspreekpunt intern en extern. Een leuke job in een enthousiast bestuur. Verdere info bij de voorzitter ('Voorzitter TPVK' [email protected]).  

Voorzitter van de Sponsorcommissie:
De sponsorcommissie is op zoek naar een voorzitter. De commissie is zeer actief en succesvol om sponsoren voor onze club te werven. Voor alle informatie wat de sponsorcommissie en specifiek het voorzitterschap inhoudt, kunt u terecht bij Pieter Neels:  [email protected]     

Ledenstop tennissers opgeheven:
Per 1 januari is de ledenstop voor de tennissers opgeheven, er zijn geen capaciteitsproblemen op de tennisbanen. Dat geldt wel voor de padelbanen, de ledenstop voor padellers blijft in stand. 

Nieuwscategorieën