Bestuurszaken

02 november 2023


Keltenwoud gaat binnenkort gebruik maken van de KNLTB ClubApp. Die heb je nodig om de ledenlijst te bekijken om bijvoorbeeld een tennismaatje te vinden, voor de uitslagen en standen van competities, en om digitaal af te hangen bij je baanreserveringen. Als ook jij gebruik wilt maken van die KNLTB-ClubApp moet je deze downloaden op jouw telefoon of tablet. Het bestuur kan zich voorstellen dat sommige leden dat lastig vinden. Daarom kun je op 10 en 11 november hulp krijgen bij het installeren van die App.

Zoals ook al in Nieuwsflits #14 stond, kun je dat downloaden in de App Store (voor IPhone en IPad) of via Google Play (voor Android toestellen). Voor het gebruik van die ClubApp heb je je Keltenwoud-lidnummer nodig of jouw KNLTB-bondsnummer. Het laatste staat op jouw KNLTB-ledenpas. Voor degenen die nog niet beschikken over dit pasje, kunnen deze bij de bar opvragen. Daar liggen er nog een heleboel, en niet alleen van nieuwe leden! Zorg dat je in bezit bent van deze KNLTB-pas, want met ingang van 1 april 2024 moet iedereen daarmee in het clubhuis de reservering van een baan bevestigen. Pas daarna kun je dan de baan op om te spelen.

Als je het lastig vindt om de App te installeren, helpen bestuursleden je graag! Kom dan op  vrijdag 10 november tussen 17:00 en 19:00 uur of op zaterdag 11 november (van 10:00 tot 12:00 uur) naar het clubhuis, waar Harry Post aanwezig is om je te helpen. Daarvoor moet je meenemen: de mobiele telefoon of tablet waar je de app op wilt hebben en het wachtwoord voor de KNLTB of een laptop waarop je de email kunt ontvangen (als je het wachtwoord niet weet). Harry en/of collega neemt je stap voor stap mee bij het installeren van de App. De handleiding en verdere informatie over het gebruik van de KNLTB-ClubApp komen ook nog op onze website te staan. 

Nieuwscategorieën