Dame Blanche tennistoernooi op 27 juli

03 juli 2024


Wie wil dat nu niet, smullen van een heerlijk ijsje en gezellig een balletje slaan?! Doe mee aan het Dame Blanche tennistoernooi op zaterdag 27 juli. We starten om 13.30 uur. Op 29 juni was het Sangriatoernooi.

Schrijf je voor het Dame Blanche-toernooi in via  het speciale formulier op de Keltenwoud-website onder de ‘Vereniging’ en ‘Tennistoernooien’. Dit kan vanaf 10 juli, maar doe het in ieder geval voor woensdag 24 juli. Aan de hand van de inschrijvingen maakt de recreatiecommissie een wedstrijdschema met drie dubbel-partijen van 45 minuten speeltijd. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Deelname aan dit gezelligheidstoernooitje kost € 5,00.  Je kan via dat formulier ook lid worden van de whatsappgroep de Recreatiecommissie Mededelingen Whatsappgroep. Je ontvangt dan nieuws en herinneringen over de activiteiten van de recreatiecommissie.

Zo kun je lezen over het Spaanse-Sangria-toernooi afgelopen zaterdag 29 juni. Dit evenement was de start van de zomergezelligheidstoernooitjes. Zomers wat het zeker! In een stralende zon speelden de deelnemers drie dubbelpartijtjes in wisselende samenstelling. Uniek was de verhouding dame-heer: precies fiftyfifty. In andere toernooien hadden we meestal te maken hebben met twee keer zoveel dames als heren. Na afloop werd er gezellig nagepraat onder de parasol. Proost serveerde kannen met Sangria en vers fruit, vergezeld met bijpassende hapjes.

De eeuwige roem ging zaterdag naar Alison Hoksbergen als beste dame, en Ben Bruijn als beste heer.

Het eerstvolgende toernooitje is dus het Dame Blanchetoernooi op 27 juli. In augustus volgen nog het Mexicaanse Tropical Cocktailtoernooi (op de 17e) en het Viva la France toernooi (op de 31e).

Voor meer informatie en inschrijven kijk je op de Zomergezelligheidstoernooitjes-pagina op de website.

Nieuwscategorieën