Inschrijving Winter Mixcompetitie geopend

03 juli 2024


Je kunt je inschrijven voor de Winter Mixcompetitie 2024-2025. Deze interne tenniscompetitie wordt vanaf begin oktober tot eind maart op dinsdag- en vrijdagavond gespeeld. Deelname staat open voor alle jaar- en winterleden van Keltenwoud.

De deelnemers tennissen in poules van gelijke sterkte. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen streven de organisatoren Karen Oonk en Rianne Bogers er naar dat er 7 of 8 keer wedstrijden gespeeld kunnen worden. De eerste wedstrijden zijn op dinsdag 1 oktober om 20 uur. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Als bij een 1-1- stand een 3e set nodig is, mag dat in onderling overleg een volledige set of een super tie-break zijn.

Iedereen van elke sterkte kan aan deze interne tenniscompetitie meedoen. Het seizoen sluit altijd per poule af met tennissen en een prijsuitreiking tijdens een gezellige avond. Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro en moet bij inschrijving worden voldaan. Voor vragen kan je terecht bij Karen en Rianne, via [email protected].

Inschrijven via www.toernooi.nl kan tot en met 15 september.  Bij voorkeur met een partner maar individueel opgeven kan ook; eventuele verhinderingen vermelden.

Nieuwscategorieën