Jack Engelaar 25 jaar trainer bij Keltenwoud

04 april 2024


Jack Engelaar is dinsdagavond 2 april door het bestuur in het zonnetje gezet omdat hij 25 jaar trainer bij TPV Keltenwoud is. Chris Kluijtmans feliciteerde hem met dit jubileum en overhandigde een cadeaubon voor een romantisch weekend-weg inclusief diner. Daarna gingen Chris (rechts) en Jack op de foto samen met bestuurslid technische zaken Wiljan Janssen.

Jack Engelaar startte op 1 april 1999 als tennistrainer op het park aan de Selterskampweg. Hij gaf toen al 13 jaar tennisles bij ETC in Ede en de Edese Tennisschool SETS. Bij Keltenwoud geeft de inmiddels 60-jarige Jack sinds 2016 ook padelles, onder meer samen met Ina van Lavieren via de Padelopleiding Engelaar POE. Al langer geeft hij tennisles via de Bennekomse Tennisopleiding BTO, vooral samen met Sonja Datema- Ooijendijk. Bijzonder is dat Sonja indertijd als 12-jarig meisje bij ETC tennisles van Jack kreeg. Sonja geeft nu al 23 jaar tennisles bij Keltenwoud.

De jubilaris was blij verrast door de huldiging. Zijn 4 padel’leerlingen’ waren 5 minuten voor het einde van hun padelles gestopt om Jack mee naar het clubhuis te lokken. Hij geeft momenteel wekelijks circa 35 uur les, ongeveer 20% tennis en 80% padel. En hij wil daar nog wel een aantal jaren mee doorgaan, zo zei hij vastbesloten. 

Nieuwscategorieën