Onderhoud

17 maart 2024


Op zaterdag 23 maart begint de voorbereiding op het lente/zomerseizoen met een voorjaarsbeurt van ons park. Startend om 9.30 uur omvat dat het schoonmaken en opleuken (gezellig maken) van het terras. Oude banken moeten worden nagekeken en gerepareerd; nieuwe banken bij de padelbanen in elkaar gezet. Stoelen en tafels geplaatst; parasols gelucht en getest. Kleine klusjes aangepakt zoals terrasverlichting, plantbakjes plaatsen, netkabels aanspannen en groene aanslag verwijderen.

En zo zijn er nog meer kleine werkzaamheden te verrichten, dat je alleen, in tweetwallen of met vieren kunt doen. Dit alles om straks als speler en toeschouwer te genieten van onze sport en een lekker drankje. Om de faciliteiten optimaal te prepareren voor het komende zomerseizoen zoeken we vrijwilligers. Wat zou het mooi zijn wanneer we zo’n vrouw/man of 15 hebben om de diverse klussen te klaren. Werkhandschoenen worden ter beschikking gesteld. We zien je graag verschijnen. Tip, neem wat gereedschap uit eigen kist mee zoals: een sterschroevendraaier, een platte schroevendraaier of elektrische schroevendraaier met diverse bitjes, waterpomptang, hamer, nijptang etc. Zoals altijd proberen we het nuttige met het aangename te combineren; voor koffie en broodjes wordt gezorgd. Je kunt je aanmelden bij onze parkbeheerder Erik van den Berg, e-mailadres: [email protected].

Aanmelden bij hem kun je ook doen als je als vrijwilliger wil meewerken aan het tijdelijke baanonderhoud tijdens de afwezigheid van Erik van half april tot medio mei. In die periode is Erik volle tijd aan het werk voor het dak van zijn eigen huis en komt hij niet op Keltenwoud. Ook dan zijn extra vrijwilligers nodig, dus aarzel niet en doe mee. Iets moois voor vroege pensionado’s of andere bereidwillige ‘handjes’. Je krijgt adviezen en instructies over hoe te helpen. Bij voorbaat dank namens de Werkgroep Onderhoud en Renovatie Keltenwoud. 

Nieuwscategorieën