Recreatiecommissie

28 februari 2024


High-Tea toernooi 16 maart

Zaterdag 16 maart is het alweer het laatste gezelligheidswintertoernooitje tennis, zoals gebruikelijk worden 3 partijen van 45 minuten gespeeld vanaf 13.30u.

Na afloop van de wedstrijdjes worden in sportcafé Proost heerlijke pizzapunten opgediend. De wedstrijden zijn voor alle tennissers toegankelijk, de recreatiecommissie houdt zoveel mogelijk rekening met samenstelling, afwisseling en niveau. Ben jij er de volgende keer ook bij? Schrijf je dan snel in via gezelligheidstoernooi.

Zaterdag 3 februari vond voor tennissers en padellers het zeer geslaagde (uitgestelde) Bubbeltjestoernooi plaats. De tennissers speelden allen drie wedstrijden van ieder 45 minuten, de padellers speelden met een kaartentosssysteem. Ook nu speelden weer een aantal nieuwe leden mee, een goede manier om de club te leren kennen. Na afloop werd door sportcafĂ© Proost voor iedereen een glas bubbels met lekkere hapjes geserveerd en gezellig nageborreld. Gezamenlijke gezelligheidstoernooitjes met tennissers en padellers is voor herhaling vatbaar. Zaterdag 17 februari werd alweer het volgende gezelligheidstoernooitje tennis gespeeld. Met een waterig zonnetje aan de hemel en temperaturen die bijna als lente aanvoelden, was het de ideale setting voor een middag vol plezier en sportiviteit. Na afloop van de wedstrijden is er bijgepraat onder het genot van een heerlijke tapastafel. 

Nieuwscategorieën