Save the date 50 plussers: 5-9 augustus!

04 april 2024


De 50pluscommissie wil graag dat alle ‘senioren’ in onze club weten dat het 50plustoernooi dit jaar gespeeld wordt van maandag 5 tot en met vrijdag 9 augustus. En dat de vijftig-plussers deze periode in hun agenda vastleggen; plus natuurlijk dat zij zich straks ook aanmelden om mee te doen! 

De commissie bestaat uit Marieke Bosman, Gerard Peters, Caro Meijboom, Trudi Windau, Jack Laanen, Remco Küh en Anja Boot. Zij willen graag alle leden die geboren zijn voor 1975 uitnodigen voor wat zij ‘het leukste toernooi van het jaar’ noemen.
Ook ditmaal zal tijdens het 50plustoernooi een loterij plaatsvinden waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. In 2024 wordt dit een financiële bijdrage aan een interactieve vloer in de kinderafdeling van het Ziekenhuis Gelderse Vallei.
Naast de loterij gaat het vooral om gezelligheid en sportiviteit (bewegen). De commissie is vol enthousiasme bezig met de invulling van de activiteiten. Het motto is: hoe meer leden hoe meer vreugd. Zodra meer bekend is, willen ze dat melden. 

Nieuwscategorieën