Padel Laddercompetitie 2022-2023

 

Geef je op voor de Padel interne ladder-competitie senioren en jeugd 12+

Het wordt kouder en donkerder, een goed moment om gezellig met anderen van ongeveer gelijke speelsterkte padelwedstrijdjes te spelen. Dit jaar doen we een pilot met een interne laddercompetitie (via de app Sportconnexions) in de periode 14 november – begin maart 2023.

Dat zijn ongeveer 8 rondes/wedstrijden. Ook de jeugd is van harte welkom, spelers van 12 tot 15 jaar schrijven zich met een volwassen partner in en geven het contact-emailadres van een ouder op. ‘De ladder’ staat al klaar, het enige wat je hoeft te doen is je hier opgeven (hiervoor moet je eerst een account aanmaken). Je vult je eigen speelsterkte in, je beschikbaarheid en ook de naam van je partner (als je die al weet, kan ook later). Elke twee weken speel je een wedstrijd op een moment dat jullie goed uitkomt; je krijgt een bericht van Sportconnexions over het tijdstip wanneer jij, je partner en tegenstanders een match hebben in beschikbaarheid. Je kiest dan samen met je tegenstanders een tijd en reserveert zelf de baan via ons systeem. Om te reserveren zijn de weekenden rustiger dan doordeweekse avonden. Je kunt trouwens ook rondes overslaan, of even pauzeren (bijv. vanwege een blessure of vakantie). Als je later wilt instromen kan dat ook, je krijgt dan een plek op de ladder waar jij en je partner het beste passen.

Je speelt een uur en telt het aantal games. De score registreer je in de Sportconnexions app. Hoe meer teams inschrijven hoe leuker het wordt, dus laat van je horen! Je mag ook twee keer inschrijven (met 2 verschillende speelpartners). Voor beginners is het ook hartstikke leuk om andere beginnende spelers te leren kennen. Laat even weten als we je kunnen helpen met het zoeken van een speelpartner.

Heb je nog vragen? Stuur een bericht naar [email protected].

Groeten van de padelcommissie

indicatie speelsterkte:

beginner – speelsterkte 8/9
boven beginner – speelsterkte 7/8
gemiddeld – speelsterkte 6/7
bovengemiddeld – speelsterkte 5/6
goed – speelsterkte 4/5
top – speelsterkte 1/2/3