Sportcafé Proost

Het clubhuis heeft eveneens een metamorfose ondergaan. Met hetzelfde interieur in een andere opstelling, een donkergrijze kleur op de kozijnen en mooi groen behang op de wand achter de TV heeft het clubhuis een chique uitstraling gekregen. Op de wand waar eerder een foto van het vroegere tennispark hing, prijkt nu pontificaal de naam Sportcafé Proost.

Er is tijdens de lockdownperiode dus hard gewerkt om ons clubhuis om te toveren tot Sportcafé Proost. Volgens horecapachter Rosalie Spaans ontstond deze naam met een grapje, omdat haar naam Roos in de naam Proost staat. “De naam bleef al snel hangen en we hebben besloten hier een logo op te laten ontwerpen. Dit logo is groot te zien in ons mooie clubhuis.

Het terras is van maandag tot en met zondag geopend van 12.00-18.00 uur. Naast een drankje en hapje kun je ook lunchen. Voor deze interimperiode is een tijdelijke menukaart samengesteld. Voor hoge nood kan men het invalidentoilet gebruiken via de zijdeur aan de zuidzijde van de tennishal bij baan 3/4.

Rosalie heeft ook de bespanservice opgepakt. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je tijdens de openingstijden langskomen: “Dan zorgen wij ervoor dat er voor €17,50 snel een nieuwe bespanning op zit’.